ForMusikantene

For musikantene

Nyttige linker:Husk:

  • Aspiranter fra Emma Hjorth skole øver på Emma Hjorth skole sammen med SFO-korpset onsdager 14:30 - 15:15 frem til desember 2020.
  • Aspiranter fra Skui skole øver på Skui skole sammen med SFO-korpset onsdager 15:45 - 16:30 frem til desember 2020.
  • Etter jul vil alle aspiranter øve på ettermiddag onsdager på Skui skole.


  • Juniorkorpset starter sin øvelse kl 17:30 (oppmøte kl 17:15). Øvelsen varer til kl 19:00. Pause 18:15 - 18:30.


  • Oppmøte for hovedkorpset er kl 17:45. Øvelsen starter kl 18:00, og varer til kl 20:15. Pause 19:00 - 19:15


Gnist

Korpset har valgt et system fra Styreweb for føring av medlemsliste, kalendere, konserter og oppmøte. Den delen av dette systemet som musikantene kan bruke heter "Gnist" og er en app for mobiltelefoner (iOS og Android) og web.


Som musikant vil du få en epost med invitasjon til å bruke Gnist, og instruksjoner om nedlasting, installering og innlogging, hvis du har en epost-adresse registrert i systemet. Kontakt en av oss i styret hvis du ønsker å legge inn epost-adressen din.

Nederst i appen finner du snarveier til de mest brukte funksjonene.

Øverst til venstre finner du en "hamburger" som gir deg mulighet til å redigere din profil, og laste ned noter i tillegg til de samme snarveiene som i bunnmenyen.

På Hjem siden finner du de mest aktuelle aktivitetene. Du vil kun se de aktivitetene som du skal være med på.

Merk at du også ser aktiviteter som nettopp har skjedd. I travle perioder vil denne listen kunne bli for kort, gå da til Aktiviteter siom viser aktiviteter lenger frem i tid.

Velger du en av hendelsene, vil du se flere detaljer, kontaktpersoner (dirigent, korpsleder, materialforvalter, systemansvarlig og foreldrevakt) og deltakere. Her kan du melde fra om du kommer eller ikke ("Delta" og "Varsle fravær").

Klikk på Varsler for å se en liste over eposter som du har fått. Alle eposter som sendes via systemet vil ligge her. Noen ganger kan du imidlertid få en epost som er sendt utenfor systemet, den vil du ikke finne her. 


Eposter fra Styreweb er sendt fra StyreWeb - Skui og Emma Hjorth Skolekorps <post+skuiemmahjorthskolekorps.bufraia@styreweb.com>. Hvis du svarer på en slik melding, vil den gå til den personen som sendte ut meldingen, for eksempel korpsleder@sehs.no.


Hvis du får en epost fra en "@sehs.no" adresse, er meldingen sendt utenfor systemet.


Vi vil tilstrebe å sende eposter til alle via systemet.

Under Grupper vil du se de gruppene du er medlem av.


Hvis du velger en av dem, vil du se menyen til høyre på PC / under på mobil. Her kan du chatte med de andre medlemmene, se hvem som er medlemmer, se opplastede dokumenter og hendelser registrert i kalenderen.


Vi har ennå ikke tatt disse gruppene i bruk, så det er lite innhold her, og man kan ikke regne med at de andre får beskjed om at noen har sendt en beskjed. Men vi håper at dette verktøyet kan tas i bruk i løpet av høsten 2020.