ForForeldre

For foreldre

Gnist

Korpset har valgt et system fra Styreweb for føring av medlemsliste, kalendere, konserter og oppmøte. Den delen av dette systemet som foreldrene vil bruke heter "Gnist" og er en app for mobiltelefoner (iOS og Android) og web.


Som forelder vil du få en epost med invitasjon til å bruke Gnist, og instruksjoner om nedlasting, installering og innlogging. 

Nederst i appen finner du snarveier til de mest brukte funksjonene.

Øverst til venstre finner du en "hamburger" som gir deg mulighet til å se fakturaer du har mottatt, redigere din profil, og laste ned noter i tillegg til de samme snarveiene som i bunnmenyen.

På Hjem siden finner du de mest aktuelle aktivitetene. Du vil kun se de aktivitetene som er relevante for deg og ditt barn.

Merk at du også ser aktiviteter som nettopp har skjedd. I travle perioder vil denne listen kunne bli for kort, gå da til Aktiviteter siom viser aktiviteter lenger frem i tid.

Velger du en av hendelsene, vil du se detaljer, kontaktpersoner (dirigent, korpsleder, materialforvalter, systemansvarlig og foreldrevakt) og deltakere (bilde til høyre på PC / under på mobil). Her kan du melde fra om ditt barn kommer eller ikke ("Delta" og "Varsle fravær"). 


Hvis du er foreldrevakt, vil du se en rute til høyre for hver deltaker på listen. En av dine oppgaver er da å føre oppmøte, og dette gjør du ved å trykke i ruten til den er grønn (møtt), gul (ikke møtt, melding om fravær) eller rød (ikke møtt, ingen melding).

Klikk på Varsler for å se en liste over eposter som du har fått. Alle eposter som sendes via systemet vil ligge her. Noen ganger kan du imidlertid få en epost som er sendt utenfor systemet, den vil du ikke finne her. 


Eposter fra Styreweb er sendt fra StyreWeb - Skui og Emma Hjorth Skolekorps <post+skuiemmahjorthskolekorps.bufraia@styreweb.com>. Hvis du svarer på en slik melding, vil den gå til den personen som sendte ut meldingen, for eksempel korpsleder@sehs.no.


Hvis du får en epost fra en "@sehs.no" adresse, er meldingen sendt utenfor systemet.


Vi vil tilstrebe å sende eposter til alle via systemet.

Under Grupper vil du se de gruppene og komiteene du er medlem av.


Hvis du velger en av dem, vil du se menyen til høyre på PC / under på mobil. Her kan du chatte med de andre medlemmene, se hvem som er medlemmer, se opplastede dokumenter og hendelser registrert i kalenderen.


Vi har ennå ikke tatt disse gruppene i bruk, så det er lite innhold her, og man kan ikke regne med at de andre får beskjed om at noen har sendt en beskjed. Men vi håper at dette verktøyet kan tas i bruk i løpet av høsten 2020.