Danmark 2018

Nordsø-festivalen 2018

23. – 27. juni


Hovedkorpset dro i år til Blokhus i Danmark for å delta på Nordsø-festivalen. Nordsø-festivalen arrangeres hvert år og samler vanligvis 15-20 korps, men i å var det bare 8 deltagende korps på grunn av NMFs landsfestival i Bergen.

Vi dro med buss fra Skui skole til Larvik, Superspeed til Hirtshals, og så til Blokhus på vestkysten av Jylland. Bussen hadde vi med oss hele tiden, og vi ble godt kjent med bussjåfør Johnny på turen. Det var sent da vi kom frem til Blokhus Feriesenter så det ble ikke tid til noen annen aktivitet enn å komme seg til sengs på lørdag kveld.

Søndag marsjerte vi rundt i Blokhus, før vi reiste til Løkken for å holde konsert på torget. Etter konserten spiste vi middag på Action House Funsenter utenfør Løkken, der noen benyttet anledningen til å kjøre Go-cart.


Mandag fikk vi en hel dag i Fårup Sommerland, inkludert badeland. På kvelden deltok vi på "konsertstafett" på torget i Blokhus, der hvert korps spiller et stykke, så spiller neste korps, og slik fortsetter det på rundgang til siste korps går hjem. Vi var ikke det første korpset som ga seg, men de tre siste holdt fortsatt på da vi gikk for å spise middag et par timer senere.


Tirsdag var det busstur til Ålborg, der vi marsjerte i gatene. Alle korpsene ble samlet på Gammeltorget. Etter et raskt skift i bussen, tilbrakte vi ettermiddagen i Aalborg Zoo.

Onsdag var det utsjekk og farvel til organisasjonskomiteen før vi kjørte til Hirtshals og Superspeed til Larvik.


Se flere bilder fra turen her.